-IC állva

-PM 11 perc

-Clean and Press : @36 2*4-4

-Dupla súllyal guggolás : 2*@24 5*5

-TPU : nyakat érintve és egy pillanatra megtartva: 5*5

-Haskerék térden : 2*10

-Brettzel

-Nyújtások de csak óvatosan

 

 

Ez a bal oldali húzódásom ,ami szerintem a deréktól indul,kicsit fölerősödött,ezért ma semmi olyan gyakorlatot nem csináltam,ami jobban bántotta volna. Kimaradt a guggolás előtt a clean és a swinget sem csináltam. Nem tudom,hogy mit is csináljak vele. Óvatosan nyújtogatom,de csak nagyon óvatosan,mert szinte szét akar szakadni .Ami igen gáz,hogy a jobb lábamnál az aktív lábemelés 3-as ,míg a balnál most,hogy alig tudom megemelni ,így csak 1-es. Vigyázok hogy,nehogy megsérüljek. Erre rá,na az még király lenne!

Kicsit tanácstalan vagyok,hogy mit is kéne vele kezdenem! A gyógymasszőröm szerdán tud fogadni,addig türelmesen várok(ilyenkor nem egyszerű) és olyan gyakorlatokat csinálgatok,amit tudok!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr244480860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása