Rehab 6. hét

 2012.07.25. 22:13

-PM 10 perc

-TGU: 2*1-1  súly nélkül

-Fegyencedzés:

fekvőtámasz falnál: 3*40

térdfelhúzás: 2*10

-Tolódzkodás: 3*7,2*5

-Evezés 1 golyóval és két kézzel:@16 3*10

-Állatmozgások: 30 méter

tigris

nyuszi

pók

A töröknél ha semmit nem jelez a derék,akkor fogok súlyt.És akkor is csak nagyon kicsit.Szerintem egy pár edzés és menni fog,főleg ha ilyen mértékben javulok.

A fegyencnél a lábemelés első lépését eddig még nem mertem,viszont ma kipróbáltam és óvatosan,de csinálni fogom.Pénteken megpróbálom a fejenállást,és visszalépek a guggolásban is.Tehát ott is az elejétől kezdem az egészet,persze csak akkor,ha a derék is azt akarja.A cél az(egyébként már szinte nincs cél),hogy mind a 6 féle gyakorlatot csinálgassam.Hetente 3* lenne fegyenc+egy kis golyózás,majd a szombati nap pedig amihez kedvem van,illetve amiket csinálhatok,de itt is golyózni szeretnék.Ezek mellett úszás+gyógytorna és a grippereket is használni fogom.Az SMR henger is sűrűbben jelen lesz és a PM óvati,remélem most már csak PM lesz!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr664678130

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása