Rehab

 2012.07.08. 11:46

Szóval,az a helyzet,hogy a derekam megsérült!Azt mondja Erbszt doki is,hogy ez egy régi sérülés lehetett,ami viszonylag tünetmentesen elvolt. Na most előjött,de nagyon!!

Rehabilitáció első hetében,szinte semmi mozgás,csak az a nagyon rövidke torna,amit a gyógytornász javasolt. Amíg Erbszt András nem látta,addig senki még csak javasolni sem mert,szinte semmit.

Rehab. második hét! A doki megnézte és a gyógytorna és az úszás amit preferált. Közben Csíky Feri is kezelésbe vett,aki Primal Move alapokat(ami kimondottan a törzs inaktív területét célozza meg)mutatott,illetve be is tapaszolta a derekamat. Tehát ezen a héten már egy nagyon rövid mozgás visszajött az életembe.

Rehab. harmadik hét! Ez a mostani hét. Uszikálás,mert még úszásnak nem lehet nevezni,de úszóoktatóval rajta vagyok az ügyön.(Csak az úszáson J)

Ezen a héten elkezdtem a grippereket is használni,természetesen a gyengülés itt is,mint gondolom a testem más területén ,elég nagy.

Bejött a képbe a Fegyencedzés néhány alapgyakorlata,természetesen a kezdő szinttel. Fekvőtámasz,húzódzkodás,híd és a lábemelés. Egyenlőre a guggolás és kézállás kezdő gyakorlatait sem csinálhatom,de szerintem hamarosan ez is változni fog.

Csütörtökön kezdtem! Fegyencedzés kezdő gyakorlatai,PM alapok,illetve a CoC1 és a CoC1,5 grippereket is megmozgattam.

Péntek uszikálás!

Szombaton szintén fegyenc alapok,gripperek és PM óvati ,ami valami nagyon királyul esett. 1 órát el is bíbelődtem vele.

Na,itt tartok most!!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr354635752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

confidenceandpower_Flóra · http://confidenceandpower.blogspot.hu/ 2012.07.08. 13:44:30

Szia Laci!

Örülök, hogy tudsz mozgolódni! Jó lesz ez, meglátod!!! Ilyenkor a pancsikolás az igazi! Lubickolás, vízben labdázgatás is jó dolog.

Hajrá,

- Zsolti

Nagy Laci RKC 2012.07.08. 21:09:15

@confidenceandpower_Flóra: Szia Zsolti!

Úgy érzem egyre jobb,de nagyon figyelnem kell,nehogy elragadjon a hév.:-)
Heti 2* járok úszni tanulni,és azt az időt tényleg az úszás alapjaira fordítom.
Egyébként ezek a calisthenic gyakorlatok és a hozzá tartozó elmélet,tetszik de nagyon!Lehet,hogy csak azért mert remekül tudok alkalmazkodni az új dolgokhoz és ebben a mostani állapotomban,nincs olyan edzés amit végezhetnék!:-)
Ezért megy könnyen az alkalmazkodás!:-)
süti beállítások módosítása