Fegyenc,deadlift

 2012.09.14. 14:44

-PM 10 perc

-Fegyencedzés:

Kézállásban nyomás 3.lépés:1,10 perc

Híd 2.lépés:2*12

-Deadlift gyakorlás @16,@20

-Egykezes deadlift gyakorlása

-Behúzós deadlift

-Kézállásban tartás falnál: 1 perc

-Nyújtás

Ez a kézenállás dolog érdekes,mert 1 percig nagyon jó vagyok,majd 1 perctől szinte minden bajom van.:-) Tettem rá 10 mp.-et,szép lassan akarom emelni az időt,mert a 2 perchez még van mit erősödnöm.A híd 2.lépésénél ugyanez a helyzet,lassan emelem az ismétléseket.Gyorsabban nem is bírnám!

Ma a szokásos rehab gyakorlatok következtek,amivel a cél,hogy újraépítsem az alapokat.A gerincmerevítő izmaim szépen vastagszanak,tehát az irány nagyon jó.

Holnap szegedre megyek,mert Jarjabka Zoli PM Instruktor tart szemináriumot,a PM alapjaiból.Kíváncsi vagyok,hogy ő,hogy látja,illetve,hogy adja át a klienseknek ezt a fajta tudást.Tanulni,ismételni megyek!Király lesz,várom!Ha már Szeged,akkor ugye Varga Tomi!Jó barátok vagyunk Tomival,így tuti,hogy meglátogatom őt is!!

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr104777183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása