Rehab 7. hét Ts:84,80 kg

 2012.07.30. 13:42

-PM 10 perc

-Fegyencedzés:

falnál fekvőtámasz: 3*50

térdfelhúzás:2*15

-TGU: @8 1-1,@12 4*1-1

-Swing(ecske)kétkezes: @8 5*10

-Nyújtás

Ez a falnál fekvőtámasz 3*50 ismétlés,elég komolyra sikeredett és ez még csak az első lépés!!Jó lesz ez a fegyencedzés!!:-)Térdfelhúzásnál tettem még 5 ismétlést az eddigihez.

Török súllyal!:-)Deréktól semmilyen jelzés nem érkezett a súly nélküli töröknél,így ma megpróbáltam súllyal.Élvezem ahogy jövök vissza!:-)

Aztán megpróbáltam a swinget!Inkább csak olyan swingszerű mozdulat volt,ahol a csípőmet hátraengedem,térdem nem megy előre,figyelve a légzésre,de dinamika egyenlőre szinte semmi.A tetején azért a feszítés megvolt.

Holnap úszás lenne,de mivel a szerdai napom edzés szempontjából kérdéses,így holnap tolom le,de az is lehet,hogy utána még az uszodába is kimegyek.Szerdán megyek vissza Erbszt dokihoz és Csíky Ferihez,majd onnan húzunk le Gyenesdiásra.Éljen a Balaton!!:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr204686555

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása