-GN 7 perc

-Kb. 300 méteres salakos pályán 20 mp. on/20 mp. off  ,@32   67 kör ,44 perc

Push Press –egyik kéz,majd pihi és a másik kéz

Clean

Snatch

Swing kétkezes

-Brettzel

-Korrekciók

 

 

Erős nap ! Ami nagyon erősre sikeredett ! Rimóczi Robi RKC  láttam hasonló videót .Az a különbség,hogy mi időre csináltuk ,20 mp. on/ 20 mp. off. Salakos pálya ,ami kisebb mint 400 méter . Szerintem 300 körül van,de majd megkérdezem az öreget .Póló le ,napszemüveg föl,cipőt is vettünk ,aztán irány a pálya .Ugye úgy néz ki a gyakorlat,hogy pl. csinálsz egy Push Press-t ,majd a golyó marad fönt és lépsz egyet .Majd pihi és jön a másik oldal .Aztán megint pihi és a következő gyakorlat . Ez így ment egészen a kiindulási pontig . 67 kört mutatott a Gymboss ,az idő pedig 44 perc volt . @32-vel toltam,ami komoly kihívás volt számomra .Főleg a Snatch !De ott is inkább a balos ,ami azért jóval sutább és gyengébb is ,mint a jobb .

Eltértem a megszokott programomtól ,de mielőtt megcsináltatom a csoporttal ,mindenképp ki szerettem volna próbálni,hogy milyen .Jó !! És most szuperjó idő van és nagyon ehhez volt kedvem !:-)

Öcsém @24-gyel tolta és belehalt rendesen .:-)

A nap további részében semmi mozgás .Holnap SMR ,IC és gripper !Jó hétvégét mindenkinek !

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr943130082

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása