-GN röviden

-Deadlift : 130 1*5,140 1*3,150 1*1,160 1*1

-Fight Gone Bad rövidített : 2* 5 perc 1 perc pihivel @24,30 mp.-nél kézcsere

                             -Snatch 1 perc

                             -Push Press 1 perc

                             -Clean 1 perc

                              -Swing egykezes 1 perc

                              -Fekvőtámasz egyik kéz a golyón 1 perc

 

-Hídtartás :4* 1 perc on/ 30 mp. off –csak elülső

-Brettzel

-Korrekciók

 

 

Elemelés ! Azzal nem mondok senkinek újat,hogy ennél a gyakorlatnál a csípőnek nagyon rendben kell lennie . Az enyém most már oké,ami köszönhető a ginastica naturálnak és a rengeteg korrekciónak .Könnyű volt a 160 kg,de csak tatásan haladok .180-at ha húzok az idén,azzal elégedett leszek .Ami nem sok,de első a biztonság . Ezt a gyakorlatot a mellettem lévő konditeremben csináltam,majd a golyókhoz a folyosóra és jöhetett ez a fight-er edzés .

Nagyon komoly volt és a 2. kör után úgy éreztem elég . Érdekes,hogy a bal alkar kezdte fölmondani a szolgálatot és a fekvőtámaszoktól ki akart pukkani a mellem . Tehát a leggyengébb láncszem nálam az alkar,valószínű hogy kevés állóképességi munkát végzek rá .

Jó kis edzés volt! Tetszett !

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr53265137

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása