- C & P létra: 36kg 5* 1-2-3

- Húzódzkodás felső fogással létra: 16kg 5* 1-2-3

- Clean: 40kg 3* 3-3

- Swing kétkezes: 24kg 7 perc 30/30 23ism./kör, összesen: 161 ism.

- Nyújtás

 

  

A C&P létra innen kezd durvulni, ez még most simán ment. A könyökömet pihentettem a héten, ezért óvatosan kezdtem a húzódzkodásba visszarázódni, így ma ezt 16kg-mal csináltam. A swingnél ma mivel ez az erős nap a héten, ki kellett volna pukkanni, sajna mindig tartalékolok egy kicsit, tehát itt is többet akarok majd csinálni. Holnap pihi + egy kis fogáserő, meg még egy edzést is tartok. Ma este még SMR! Jó hétvégét mindenkinek! A mai edzésen készül megint videó, teszek föl belőle.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kettlebellbekescsaba.blog.hu/api/trackback/id/tr522410413

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Sanyi gyerek · http://parittya.blogspot.com/ 2010.10.31. 06:21:48

Jó ez a C&P létra, én is majd fél évig szinte csak ezzel nyomultam. Azonban a húzódzkodást is létrában végezve (vele párhuzamosan) a végén már sokáig tartott időben (kb 50-60 perc), ezért abbahagytam, áttértem az erőkörökre.

Olvastam egy régebbi bejegyzésedben, hogy gondolkodtál az MP-s létrán. "A lusta ember MP-zik, amikor lehet C&P-t is végezni" - mondta nekem Gabi anno... !

Saját tapasztalat: ha van két kisebb súlyod, akkor időnként egy-egy duplagolyós létra beiktatása nagyon sokat lendíthet a normál egygolyós C&P teljesítményen! Azonkívül, mivel csak kisebb súly, az ízületek is fellélegezhetnek egy kicsit.

Jó tágas az edzőtermed, sz@r ügy, ha elgurul a golyó...

Másrészt kissé bonyolult nálad megjegyzést írni: be kell lépni...

Nagy Laci RKC 2010.10.31. 10:10:26

@Sanyi gyerek: Kíváncsi vagyok,hogy mit fog hozni a C &P létra.32 kg megvolt az 5*5 ,most 36 kg akarom megcsinálni.A terv az ,hogy utána megnézem,hogy mennyi megy C&P 40 kg.Ha még karcsú,akkor viszont katonai létra 36 kg -al.Nem igazán szerettem a C&P-t,viszont miután elkezdtem csinálni és beletettem a megfelelő ismétlést ,most már nagyon csipázom.A C&P és a Huzi létra igazából az 5*4 és az 5*5 nagyon hosszú,igazad van ott külön fogom csinálni.A dupla golyós C&P kisebb súllyal kipróbálom,főleg ha úgy érzem,hogy megragadtam egy kicsit.Ez a hely ahol videóztunk,itt szoktam edzéseket tartani és szombaton és szerdán én is itt edzek.Futófolyosó.Nagyon imádok itt edzeni.
süti beállítások módosítása